Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 150 g leeks, cut in pieces
- 120 g celery, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 Tbsp harissa sauce, to taste
- 500 g water
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 85 g dried green lentils
-
2
tsp chicken stock paste
of 2 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 Tbsp golden caster sugar
- 10 g freshly squeezed lemon juice
-
4
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)
of 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm) - 8 slices white bread
- 200 g plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1777 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Tom Yum with Prawns
25min
Chicken Akhni
1h 30min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Keine Bewertungen
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 Std. 20 Min
Moroccan Mint Tea
25min