Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 30 g tomato paste
- 30 g unsalted butter, diced
- 200 g dried red lentils
- 2 Tbsp dried mint
- 30 g white long grain rice
- 20 g bulgar wheat (see tip)
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- ¼ tsp chilli flakes, or to taste
- 1470 g water, room temperature
- 1 lemon, quartered, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Bulgur Wheat
35 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.