Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads

Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 35min
4 portions

Ingrediënten

Batbout dough
  • water
    320 g
  • sugar
    2 Tbsp
  • fresh yeast
    20 g
    1 heaped tsp dried yeast, (8 g)
  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • plain flour
    250 g
  • wholemeal flour
    80 g
  • semolina, durum wheat
    240 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
Lamb meatballs
  • olive oil for greasing and frying
  • garlic cloves
    4
  • fresh mint leaves only, to taste
    5 - 6 sprigs
  • lamb meat for stewing, boneless cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • hot paprika
    2 ½ tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cayenne pepper
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 7 sprigs
  • tinned chopped tomatoes
    600 g
  • water
    200 g
  • sunflower oil
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 46 g
Calorieën 4263 kJ / 1018 kcal
Vetten 41 g
Vezels 11 g
Koolhydraten 111 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...