Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batbout dough
- 320 g water
- 2 Tbsp sugar
-
20
g fresh yeast
of 1 heaped tsp dried yeast (8 g) - 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina, durum wheat
- 1 ½ tsp fine sea salt
Lamb meatballs
- olive oil, for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 5 - 6 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 600 g lamb meat for stewing, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 2 ½ tsp hot paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only, to taste
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 200 g water
- 20 g sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4263 kJ / 1018 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
Geen beoordelingen
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Chicken Pastilla
1h 25min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Beef and Feta Koftas
1h 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Pilau Rice
40 Min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Sheek Kebab
1 Std. 10 Min