Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 600 g venison, diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste, red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions, quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick, small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keralan Fish Curry
30min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Beef Korma
2 Std. 25 Min
Lamb Korma
4h
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Prawn Bhuna
30min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min