Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min