Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken Pizzaiola
50min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Cheeseburger Quiche
50min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Cheese and Bacon Pastries
35 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min