Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Cheeseburger Quiche
50min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min