Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère-stuffed Salmon Patties
- 80 g white bread, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 350 g floury potatoes, peeled, cubed (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 80 g Gruyère cheese, cut in 8 pieces
Salad
- 120 g mixed baby leaf salad
- 100 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Stuffed vegetables
1h 5min