Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground pepper
- 1 dried bay leaf
- 250 g long grain rice
- 900 g water
- 300 g fresh spinach leaves
- 500 g cod fillets, skinless
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Tomato basil chicken stew
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Veracruz Fish
30min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min