Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground pepper
- 1 dried bay leaf
- 250 g long grain rice
- 900 g water
- 300 g fresh spinach leaves
- 500 g cod fillets, skinless
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Chicken Provencale
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Tomato and Haddock Rice
50min