Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground pepper
- 1 dried bay leaf
- 250 g long grain rice
- 900 g water
- 300 g fresh spinach leaves
- 500 g cod fillets, skinless
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Tuna Pasta
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Veracruz Fish
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tomato and Haddock Rice
50min