Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 50 g red pepper, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 2 garlic cloves
-
40
g tomato purée
of 1 tomato, diced - 1 Tbsp paprika
- 200 g long grain rice
- 650 g water
-
1
tsp fish stock paste
of 1 fish stock cube (for 0.5 l) - 400 g haddock fillets, skinless, boneless
- 120 g frozen peas
- 50 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Creamed Cod
45 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min