Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onions, quartered
of onions, quartered - 5 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut in pieces
of tinned chopped tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 150 g tinned sweetcorn, drained
- 480 g tinned kidney beans, drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 6 vegetarian sausages (300-400 g)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Sweet Potato Curry
30min