Compatibele versies
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 505.4 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min