Compatibele versies
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 505.4 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min