Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
of 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Sautéed Pork with Cider
55 min
Mediterranean Chicken Pie
50min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Bolognese Sauce
1h 15min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Steak Provençal Pie
2h 15 min