Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
of 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cottage Pie
1h 10 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Pork with Black Bean Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min