Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
of slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions quartered
- 220 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
of clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée
- 350 g tinned chopped tomatoes or fresh
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
of ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
of 2 cloves - 300 g water
- 30 g plain flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef and Ale Stew
2h 20min