Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Dressing
10 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Herb Mustard
8u. 10min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Curry Powder Mix
15 Min
Sous-vide Miso Aubergine
40min