Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Glamorgan Sausages
50min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Sicilian Salad
30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min