Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • white wine
    100 g
  • raw cashew nuts
    50 g
  • water plus extra for soaking
    1900 g
  • savoy cabbage
    1
  • fine sea salt
    3 tsp
  • fresh parsley cut in pieces
    5 sprigs
  • onion quartered
    50 g
  • panko breadcrumbs
    40 g
  • pork mince
    400 g
  • medium egg
    1
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • olive oil
    20 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • diced, cooked ham
    100 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • whipping cream
    100 g
  • raisins (optioneel)
    30 g
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • basmati rice
    180 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2390.8 mg
Eiwitten 35.2 g
Calorieën 3534.8 kJ / 844.8 kcal
Vetten 47 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 17.1 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...