Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish
- 80 g onions, quartered
- 4 cloves
- 2 dried bay leaves
- 200 g cod fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled, deveined
- 125 g frozen mussel meat, defrosted
- 125 g scallops (optioneel)
- 600 g soya milk
- 200 g smoked mackerel fillets, skin removed
Vegan Béchamel
- 4 Tbsp cornflour, mixed with 4 Tbsp water
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Salsa Verde
- 3 garlic cloves
- 4 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 20 g fresh parsley, tough stems removed, cut in pieces
- 20 g fresh basil, tough stems removed
- 40 g pickled baby capers, drained
- 30 g extra virgin olive oil
Potatoes
- 500 g water
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382.9 kJ / 330.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 621.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Mushroom Risotto
30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min