Apparaten en accessoires
Beetroot Carpaccio with Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (optioneel)2 Tbsp
-
pecan nuts (optioneel) roughly chopped2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
436.8 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crispy Smashed Potato Salad
1u. 30min
Spooky Spaghetti and Meatballs
Geen beoordelingen
Coconut Dhal
Geen beoordelingen
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2u.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1u.
Rich Tomato Sauce
30min
Spanish Tortilla
1u.
Smoked Salmon Pâté
5min
Sumac-spiced Houmous
5min