Beetroot Carpaccio with Burrata

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white wine vinegar
    60 g
  • lemon juice
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Beetroots
  • baby beetroot trimmed
    800 g
  • water
    1100 g
  • rocket salad
    120 g
  • burrata cheese torn in pieces
    250 g
  • pomegranate seeds (optioneel)
    2 Tbsp
  • pecan nuts (optioneel) roughly chopped
    2 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 436.8 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Vetten 24.7 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 12.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...