Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    90 g
  • garlic cloves
    6
  • pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)
    1200 g
  • red onions cut in wedges
    500 g
  • fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)
    1 - 2
  • stout beer
    200 g
  • meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled
    2
  • star anise
    2 pieces
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickled pearl onions drained
    10 - 12
  • carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 942.3 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 2329 kJ / 556.7 kcal
Vetten 51.2 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...