Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 1 garlic clove
- 200 g button mushrooms, sliced (3 mm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground black pepper
- 200 g mozzarella, drained and sliced (4 mm)
- 100 g prosciutto, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Elderflower Cordial
10 Std. 30 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Octopus and Potato Salad
40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10 min
Chorizo Bread
1h 30min
Pizza Diavola
1h 30min
Tomato Rice
30 min
Pizza Marinara
1h 35 min
Banana Milkshake with Honey
5min