Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 1 garlic clove
- 200 g button mushrooms, sliced (3 mm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground black pepper
- 200 g mozzarella, drained and sliced (4 mm)
- 100 g prosciutto, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Egg White Chocolate Cake
50min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20 min
Struffoli (Italy)
1h 10min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1h 30min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Garlic Turkey Stew
45 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min