Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 350 g water
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 300 g semolina
- 300 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 2 tsp fine sea salt
Topping
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (3-4 cm)
of 100 g Provolone (Italian cheese), cut in pieces (3-4 cm) - 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Butter Biscuits
50min
Chocolate Ice Cream
31h
Steamed Chocolate Cakes
25min
Sangria
10min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Hot Dog Rolls
55min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35min
Mini Hamburgers
4h 5 min
Hot Dogs
35min
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15min
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min