Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cake
- 1 Tbsp unsalted butter, for greasing
- 2 medium eggs
- 80 g sugar
- 60 g 00 flour (see tip)
- 20 g cocoa powder, unsweetened
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp chilli powder
- 1 pinch fine sea salt
Cream
- 100 g sugar
-
½
tsp natural vanilla extract
of 1 tsp vanilla sugar, homemade - 40 g 00 flour (see tip)
- 500 g milk
- 2 medium eggs
- 2 gelatine leaves
- water, for soaking
- 500 g mascarpone
Assembly
- 18 g espresso, brewed, cold
- 3 Tbsp Marsala wine, dry or sweet
- 250 g fresh raspberries
- 2 Tbsp walnuts, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rum Babas
3 Std. 45 Min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 Std. 30 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Tarte Tatin
1 Std.
Spaghetti Carbonara
25min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 Std. 50 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 Std. 10 Min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min