Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Pistachios
- 30 g pistachio nuts, unsalted
Chocolate Fondant
- 160 g unsalted butter, diced
- cocoa powder, for dusting
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 120 g caster sugar
- 4 medium eggs
Brandy Anglaise Foam
- 140 g whole milk
- 40 g double cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 20 g caster sugar
- 10 g brandy
- coarse sea salt, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2292.3 kJ / 547.9 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 63.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Chocolate Fondants
40min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
English Brunch
50min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Furikake Seasoning
1h 5min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Double Vanilla Ice Cream
12h