Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Pistachios
- 30 g pistachio nuts, unsalted
Chocolate Fondant
- 160 g unsalted butter, diced
- cocoa powder, for dusting
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 120 g caster sugar
- 4 medium eggs
Brandy Anglaise Foam
- 140 g whole milk
- 40 g double cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 20 g caster sugar
- 10 g brandy
- coarse sea salt, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2292.3 kJ / 547.9 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 63.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
6h 15min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 Min
Crêpes Suzette
35 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min