Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g blanched hazelnuts
- 50 g caster sugar
- 1 orange, thin peelings of zest only
- 150 g whole milk, plus extra for glazing
- 30 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
-
10
g dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 5 egg yolks, from medium eggs
- 380 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 pinch salt
- 250 g hazelnut and chocolate spread (Nutella)
- 85 g icing sugar
- 2 Tbsp milk
- 1 Tbsp cocoa powder, sifted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Full English Breakfast Popover
40 Min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 min
Sardine Empanada
1u. 40min
Carrot Cake
2h 30 min
Cinnamon and Date Twists
50min
Brownies
50min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Morello Cherry Brownies
1u.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Raspberry and Coconut Cake
1u. 50min