Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g blanched hazelnuts
- 50 g caster sugar
- 1 orange, thin peelings of zest only
- 150 g whole milk, plus extra for glazing
- 30 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
-
10
g dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 5 egg yolks, from medium eggs
- 380 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 pinch salt
- 250 g hazelnut and chocolate spread (Nutella)
- 85 g icing sugar
- 2 Tbsp milk
- 1 Tbsp cocoa powder, sifted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Bundt Cake
1h
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 godz. 55 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Red Velvet Cake
1h 20min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h