Apparaten en accessoires
Mango Swiss Roll
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 slices
Ingrediënten
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1189 kJ /
284 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
31.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Italian Easter Bread
3u. 50min
Bread Rolls with Condensed Milk
1u. 15min
Cherry Crumble Cake
1u. 45min
Choux Pastry
2u.
Mocha Cake
2u. 5min
Tropical Fruit Orange Cake
2u. 40min
Sultana and Cranberry Rolls
14u. 25min
Carrot Cake
2u. 30min
Fresh Fruit Tarts
7u. 5min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1u.
Apple Crumble Cake
1u. 10min