Apparaten en accessoires
Fresh Fruit Tarts
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 7u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
2423 kJ /
578 kcal
Vetten
26 g
Koolhydraten
73 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pitta Bread
2 Std.
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min
Choux Pastry
2 Std.
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 Std. 45 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 Std.
Mango Swiss Roll
40 Min
Milk Bread
2 Std. 20 Min