Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla bean paste
Choux Pastry
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 15 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Assembly and Icing
- 250 g icing sugar
- 2 - 3 Tbsp water, hot
- food colouring paste, pink, as desired
- 2 Tbsp freeze-dried raspberries, for decoration
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Lemon Curd
5 min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 godz. 30 min
Choux Pastry
2h
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45min
Crème Pâtissière
15min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Mango Swiss Roll
40 min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Red Velvet Cake
1h 20min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min