Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Pâtissière
- 500 g whole milk
- 70 g caster sugar
- 40 g cornflour
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla bean paste
Choux Pastry
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 15 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Assembly and Icing
- 250 g icing sugar
- 2 - 3 Tbsp water, hot
- food colouring paste, pink, as desired
- 2 Tbsp freeze-dried raspberries, for decoration
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Profiteroles
2h 15 min.
Choux Pastry
2h
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min.
Chocolate Bourbons
45min
Crème Pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Red Velvet Cake
1h 20min
Pink and White Macarons
1h 30min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Macarons
25h 30min
Mango Swiss Roll
40min