Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base Layers
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits (dark chocolate topped)
- 2 Tbsp coffee grounds (see tip)
- 250 g espresso, brewed, cold
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g brandy
- 18 - 20 sponge finger biscuits (depending on size)
Filling
- 250 g double cream
- 220 g caster sugar
- 5 gelatine leaves
- 750 g cream cheese
- 2 tsp vanilla bean paste
- 500 g mascarpone
- 30 g brandy
Topping
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 385 g double cream
- 55 g caster sugar
- 200 g mascarpone
- 2 Tbsp dark chocolate shavings, for garnishing
- 1 Tbsp cocoa powder, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3462 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 67.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Unbaked marbled cheesecake
4h 35min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Choux Pastry
2h
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Crème Pâtissière
15 Min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Lemon Tiramisu
6 Std. 25 Min
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min