Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base Layers
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits (dark chocolate topped)
- 2 Tbsp coffee grounds (see tip)
- 250 g espresso, brewed, cold
- 60 g sweet Marsala wine
- 60 g brandy
- 18 - 20 sponge finger biscuits (depending on size)
Filling
- 250 g double cream
- 220 g caster sugar
- 5 gelatine leaves
- 750 g cream cheese
- 2 tsp vanilla bean paste
- 500 g mascarpone
- 30 g brandy
Topping
- 175 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 385 g double cream
- 55 g caster sugar
- 200 g mascarpone
- 2 Tbsp dark chocolate shavings, for garnishing
- 1 Tbsp cocoa powder, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3462 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 67.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry Bavarois
6h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20 min
Panna Cotta
6h 15min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Crème Pâtissière
15 min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 Std. 30 Min
Praline Cheesecake
4h 10min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min