Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g hazelnuts, blanched
- 180 g dark chocolate, approx. 54% cocoa solids, pieces or callets
- 180 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 large eggs
- 150 g caster sugar
- 35 g plain flour
- 250 g double cream, for serving
- 300 g mixed fresh red berries, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.7 kJ / 476.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 50.7 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Fondants
40 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50 min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min