Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g hazelnuts, blanched
- 180 g dark chocolate, approx. 54% cocoa solids, pieces or callets
- 180 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 large eggs
- 150 g caster sugar
- 35 g plain flour
- 250 g double cream, for serving
- 300 g mixed fresh red berries, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.7 kJ / 476.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 50.7 mg
Alternatieve recepten
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Chocolate cake
45 min
Chocolate Fondants
40 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Brownies
50 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50 min
Chocolate Lava Cookies
1h 40 min