Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Cakes
- 80 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 medium eggs
- 240 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 130 g Greek yoghurt
Lemon Curd
- 110 g caster sugar
- 1 - 2 lemons, zest and juice
- 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 medium egg
Swiss Meringue
- 3 egg whites, from medium eggs
- 140 g caster sugar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Coffee and Walnut Cake
1h 10 min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Seriously Lemony Slice
1 godz. 20 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1h 5 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Cappuccino Cake
2h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min