Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 200 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 320 g caster sugar
- 2 large eggs
- 240 g plain flour
- 50 g cocoa powder
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g boiling water
- 120 g milk
- 150 g sour cream
Filling
- 300 g double cream
- 30 g icing sugar
Icing and Decoration
- 240 g fresh mixed berries, cut in pieces if large
- 450 g chocolate fudge icing, homemade (see tip)
- 80 chocolate cigarillos (approx.)
- 120 g fresh mixed berries
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3177.9 kJ / 759.5 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 468.2 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1h
Buttercream icing
5min
Red Velvet Cake
1h 20min
Buttercream Icing
5min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Chocolate Chip Cookies
50min
Mini Egg Cupcakes
1h
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Butterfly Cakes
1h
Chocolate Fudge Icing
5min
Fondant Icing
35 min
Easy Chocolate Cake
1h 15min