Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla Sponge
- 200 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 200 g caster sugar
- 200 g self-raising flour
- 4 large eggs
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Vanilla Buttercream
- 200 g unsalted butter, soft
- 400 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
Assembly
- 2 batches fondant icing (approx. 660 g)
- food colouring pastes, as desired
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3200 kJ / 765 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 120.2 g
- Vetten
- 29.7 g
Alternatieve recepten
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Buttercream Icing
10min
Chocolate Fudge Cake
1h
Buttercream icing
5min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Buttercream Icing
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Butterfly Cakes
1h
Chocolate Fudge Icing
5min
Mini Egg Cupcakes
1h
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min