Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fairy Cakes
- 210 g self-raising flour
- 185 g caster sugar
- 1 tsp baking powder
- 185 g unsalted butter, soft
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1 Tbsp water, hot
Filling
-
240
g raspberry jam
of 240 g gooseberry curd - icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1h
Ginger Flapjacks
1h 30 min.
Chocolate Easter Nests
50 min.
Buttercream Icing
5min
Chocolate Tiffin
2h 30 min.
Easy Chocolate Cake
1h 15 min.
Chocolate Fudge Icing
5min
Scones
30 min.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Victoria Sponge
1h 10 min.
Classic Flapjack
55min
Yorkshire Pudding
1h