Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 220 g unsalted butter, soft
- 220 g caster sugar
- 270 g self-raising flour
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 9 plums, halved, stone removed
- 2 Tbsp flaked almonds
- 1 Tbsp apricot jam
- 1 Tbsp water, boiling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Upside-down Gingerbread with Pears
1sa
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Apple cake
1sa
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1sa
Blueberry and White Chocolate Traybake
1sa
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Pear Frangipane
1h 30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1sa 20 dk
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min