Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g blanched almonds
- 220 g unsalted butter, soft
- 220 g caster sugar
- 270 g self-raising flour
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 9 plums, halved, stone removed
- 2 Tbsp flaked almonds
- 1 Tbsp apricot jam
- 1 Tbsp water, boiling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear Frangipane
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Carrot Cake
2h 30min
Rhubarb Marzipan Slices
1h 10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20 min.
Pear and Blueberry Crumble
45min
Apple cake
1 Std.
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Raspberry Peach Crumb Cake
2h