Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 404.4 g
- Vetten
- 81.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 1196.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne with Mussels
2h 5min
Potato Farls
1h 10 min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Chocolate Salami
4hod. 5min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Morello Cherry Brownies
1h
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10 min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2h 35min
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20min
Cherry Pie
12 Std. 15 Min