Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Eiwitten
- 58.5 g
- Koolhydraten
- 404.4 g
- Vetten
- 81.9 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 1196.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Irish Shortbread
1h
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
PB 'n' J Muffins
45min
Banana Blondies
40min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50 min.
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 Std. 10 Min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min