Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g gingernut biscuits
- 85 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g lime juice, freshly squeezed
- 50 g stem ginger in syrup, syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing
- 395 g condensed milk
- 400 g double cream
- 1 lemon, zest only, for garnishing
- 1 lime, zest only, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2672.8 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Cranberry Chutney
25 Min
Summer Fruits Parcel
20 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Lemon Posset
2h 40min
Strawberry Bavarois
6h