Apparaten en accessoires
Lemon, Lime and Ginger Tart
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 20min
8 slices
Ingrediënten
-
gingernut biscuits250 g
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
freshly squeezed lemon juice80 g
-
lime juice, freshly squeezed80 g
-
stem ginger in syrup syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing50 g
-
condensed milk395 g
-
double cream400 g
-
lemon zest only, for garnishing1
-
lime zest only, for garnishing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
190 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
2672.8 kJ /
642 kcal
Vetten
44.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
27 g
Koolhydraten
53.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Family Favourites
16 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon Posset
2u. 40min
Christmas Cake
517u. 45min
Apple Flapjack Crumble with Cinnamon Ice Cream
9u.
Summer Pudding
8u. 30min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2u. 10min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Viennese whirl mince pies
1u. 40min
Butterscotch Delight
20min
Brandy Sauce
10min
Christmas Pudding
14u. 30min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13u. 50min
Mincemeat
15min