Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 50 g granulated sugar
- 1 orange, large, thin peelings of skin only and juice
- 250 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 250 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2356.7 kJ / 563.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 219.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Stracciatella Soup
30 min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 godz. 55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Smoked Salmon Pâté
5min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Egg White Chocolate Cake
50min
Butterscotch Delight
20min
Baklava
3h 45min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min