Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 50 g granulated sugar
- 1 orange, large, thin peelings of skin only and juice
- 250 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 250 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2356.7 kJ / 563.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 39.4 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 219.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Vanilla Madeleines
1 godz. 30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2 godz. 15 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
White Bread
3 Std.
Creamy Pea Soup
40min
Chocolate Guinness® Cake
2 Std. 5 Min
Espresso Martini
5 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min