Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g unsalted butter, soft
- 200 g light brown muscovado sugar
- 4 - 5 plums, halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
- 200 g fresh blackberries
- 400 g caster sugar
- 2 medium eggs
- 2 tsp vanilla extract
- 300 g plain flour
- 350 g milk
- 3 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3510 kJ / 838 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 290.1 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Salami
4h 5 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Carrot Cake
2h 30min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Liver Cake
1h 50 min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Apple cake
1h
Almond Honey Semolina Cake
1h
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2u. 45min