Plum and Blackberry Upside-Down Cake

Plum and Blackberry Upside-Down Cake

3.0 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices

Ingrediënten

  • unsalted butter soft
    350 g
  • light brown muscovado sugar
    200 g
  • plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
    4 - 5
  • fresh blackberries
    200 g
  • caster sugar
    400 g
  • medium eggs
    2
  • vanilla extract
    2 tsp
  • plain flour
    300 g
  • milk
    350 g
  • baking powder
    3 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 290.1 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 3510 kJ / 838 kcal
Vetten 39 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 112 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...