Apparaten en accessoires
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices
Ingrediënten
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
290.1 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
3510 kJ /
838 kcal
Vetten
39 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
112 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min
Blueberry Buns
3u. 25min
Plum and Apple Jam
40min
Blackcurrant Cordial
30min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Whisked Egg Whites
5min
Apple Cake
1u.
Rice pudding
1u.
Rhubarb Marzipan Slices
1u. 10min
Plum and Almond Traybake
1u. 5min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1u.
Rice Pudding
1u.