Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
170
g salted butter, soft, plus extra for greasing
of 170 g margarine, plus extra for greasing - 120 g caster sugar
- 3 large eggs
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, finely grated zest and 10 g juice
- 40 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 120 g polenta
- 80 g pine nuts, plus extra for sprinkling
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Applesauce Cake
1h 15min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Veggie 'Burritos'
20min
Apple tart
1h
Spelt Bread
1h 45min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Carrot Cake
2 godz. 30 min