Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
170
g salted butter, soft, plus extra for greasing
of 170 g margarine, plus extra for greasing - 120 g caster sugar
- 3 large eggs
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, finely grated zest and 10 g juice
- 40 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 120 g polenta
- 80 g pine nuts, plus extra for sprinkling
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustic bread
2h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Sourdough Rye
51h 10min
Black Rice Pudding
45 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Kale Biscotti
1h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min