Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
170
g salted butter, soft, plus extra for greasing
of 170 g margarine, plus extra for greasing - 120 g caster sugar
- 3 large eggs
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, finely grated zest and 10 g juice
- 40 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 120 g polenta
- 80 g pine nuts, plus extra for sprinkling
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Carrot Cake
2u. 30min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Houmous
13h 30min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45 min
Apple cake
1h
Honey and Blood Orange Cake
2h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Puy Lentil Dip
45 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min