Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 250 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for garnish
- 1200 g water
- 60 g rolled oats
- 1 tsp fine sea salt
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
100
g watercress
of 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced - 35 g pumpkin seeds, toasted
- 25 g sunflower seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Raw Beetroot Soup
5min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min