Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 250 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for garnish
- 1200 g water
- 60 g rolled oats
- 1 tsp fine sea salt
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
100
g watercress
of 100 g Swiss chard, large stalks removed, sliced - 35 g pumpkin seeds, toasted
- 25 g sunflower seeds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Watercress Soup
25 min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min