Apparaten en accessoires
Watercress and Oat Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
olive oil plus extra for garnish30 g
-
water1200 g
-
rolled oats60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
100 g Swiss chard, large stalks removed, slicedwatercress100 g
-
pumpkin seeds toasted35 g
-
sunflower seeds toasted25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
640 kJ /
153 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Onion Soup
1 godz.