Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Mulligatawny Soup
35 dk
Coconut Dhal
20 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 dk
Cape Malay Vegetable Curry
35 dk
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentil Curry (Dahl)
30 dk
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Sambhar
1h 5min