Compatibele versies
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
of 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1943 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5 Min
Houmous
13u. 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Masala Hake at 55°C
55 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 Std.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 Std. 30 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min