Compatibele versies
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 200 g buckwheat flour
- 300 g milk
- 1 medium egg
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g salted butter
Filling
- 20 g unsalted butter
- 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
- 12 scallops
-
15
g brandy
of 15 g Calvados - 150 g double cream
- 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1943 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Pineapple parcels
Geen beoordelingen
Baba Ganoush
1h
Classic Zabaglione
15min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Mayonnaise
5 Min
Hollandaise Sauce
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Quinoa Tostadas
30 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Houmous
13 godz. 30 min