Apparaten en accessoires
Orange Curry Dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange peel (1 cm x 3 cm)1 piece
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
shallots halved30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Calorieën
468 kcal /
1957.9 kJ
Eiwitten
0.7 g
Vetten
50.3 g
Koolhydraten
5.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Natrium
347.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Pain d'Epi
2u. 40min
Seville Orange Sorbet
3u. 25min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Margarita
10min
Apple sauce
20min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Rustic Bread
2u.
Apple Marinade
10min
Pistachio Chocolate Truffles
6u. 15min
Beurre Blanc
20min
Quenelles with Watercress Sauce
2u. 45min