Apparaten en accessoires
Orange Curry Dressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange peel (1 cm x 3 cm)1 piece
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
shallots halved30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Calorieën
468 kcal /
1957.9 kJ
Eiwitten
0.7 g
Vetten
50.3 g
Koolhydraten
5.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Natrium
347.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1u. 15min
Orange curry dressing
10min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18u.
Salmon Soufflé
1u.
Stuffed vegetables
1u. 5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Tomato Sauce
40min
Green Goodness Soup
10min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Bloody Mary Soup
25min
Cream of Asparagus Soup
15min