Orange Curry Dressing
TM6 TM5 TM31

Orange Curry Dressing

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g walnut oil or other nut oil
  • 1 piece orange peel (1 cm x 3 cm)
  • 130 g orange juice, freshly squeezed
  • 30 g shallots, halved
  • 20 g hot mustard
  • ½ tsp curry powder
  • ½ tsp salt
  • 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1957.9 kJ / 468 kcal
Eiwitten
0.7 g
Koolhydraten
5.4 g
Vetten
50.3 g
Verzadigd vet
4.6 g
Vezels
0.8 g
Natrium
347.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten