Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut oil or other nut oil
- 1 piece orange peel (1 cm x 3 cm)
- 130 g orange juice, freshly squeezed
- 30 g shallots, halved
- 20 g hot mustard
- ½ tsp curry powder
- ½ tsp salt
- 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1957.9 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 50.3 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 347.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut and Strawberry Eton Mess
3h 20min
Orange curry dressing
10 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Crêpes
1h 15min
Pumpkin Pie
5h
Crêpes
1h 15min
Creamy Tomato Soup
25 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Salmon tartare
25 min
Creamy French Dressing
5 Min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min