Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
of 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 631 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Soup
1h
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Asparagus Stem Soup
55min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Gazpacho
1h 15 min.
Celeriac and Apple Soup
55min
Spinach and Parmesan Soup
45min