Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
of 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 631 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Asparagus cream soup
30 min
Salmon tartare
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gazpacho
1h 15min
Creamy Courgette Soup
25 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min