Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
of 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 631 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Orange Curry Dressing
10min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Salmon tartare
25 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Onion Soup
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Houmous
13h 30min