Apparaten en accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
929 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Baba Ganoush
1u.
Hollandaise Sauce
15min
Broccoli and stilton soup
30min
Gazpacho
1u. 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Moroccan Bean Soup
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.