Compatibele versies
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 929 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Hollandaise Sauce
15min
Celeriac and Apple Soup
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Watercress Soup
25min
Béarnaise Sauce
20 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Asparagus Risotto
45min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min