Compatibele versies
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 929 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil Pesto
10min
Ratatouille
40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Asparagus Risotto
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pea and Mint Risotto
40min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Watercress Soup
25min
Smoked Mackerel Pâté
55min