Apparaten en accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
929 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Tuscan Bean Soup
50 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Watercress Soup
25 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min