Apparaten en accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
929 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1030 kJ /
246 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Onion Soup
1u.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Gazpacho
1u. 15min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Pear Frangipane
1u. 30min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Pear Frangipane
1u. 30min
Gazpacho
1u. 15min
Celeriac and Apple Soup
55min