Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Vegan Orange and Coconut Cake
2h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min