Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
of extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 243.4 mg
Alternatieve recepten
Best Basic Houmous
5 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Pasta Amatriciana
30 Min