Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pears, ripe, peeled, quartered, cored (approx. 6 pears)
- 3 Tbsp lemon juice
- 200 g hazelnuts, with skin
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 250 g unsalted butter, diced
- 250 g caster sugar
- 4 large eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 vanilla pod, seeds only
- 50 g milk
- 180 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple cake
1h
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Mango Swiss Roll
40min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min