Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 medium eggs
- 25 g milk
- 120 g sugar
- 50 g plain flour
- 50 g cornflour
- 20 g cocoa powder, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp gingerbread spices (see tip)
Filling and Assembly
- 6 gelatine leaves
- 600 g whipping cream
- 40 g vanilla sugar, homemade
- 200 g white chocolate, small pieces or callets
- 30 g orange juice
- 150 g blackcurrant jam
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake Pops
2h
Morello Cherry Brownies
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35 min
Carrot Cake
2h 30min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45 min
Chocolate Cherry Muffins
1h 45 min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 Std.
Praline Cheesecake
4 godz. 10 min
Mango Swiss Roll
40min
Red Velvet Cake
1h 20min