Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 medium eggs
- 25 g milk
- 120 g sugar
- 50 g plain flour
- 50 g cornflour
- 20 g cocoa powder, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp gingerbread spices (see tip)
Filling and Assembly
- 6 gelatine leaves
- 600 g whipping cream
- 40 g caster sugar
- 200 g white chocolate, small pieces or callets
- 30 g orange juice
- 150 g blackcurrant jam
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Apple tart
1h
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Tropical Fruit Orange Cake
2 Std. 40 Min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11 godz. 30 min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Mango Swiss Roll
40min
Apple Crumble Cake
1h 10min