Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Pastry
- 60 g sugar
- 160 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 large egg
- 1 pinch fine sea salt
-
1 ½
tsp vanilla sugar
of 1 tsp natural vanilla extract
Crème Pâtissière
- 200 g double cream
- 300 g whole milk
- 2 medium eggs
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 110 g caster sugar
- 50 g cornflour
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
Finalisation
- 90 g peach, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved and bottom trimmed (see tip)
- 180 g kiwi fruit (approx. 2), peeled, ripe but firm
- 400 g strawberry, ripe but firm, hulled
- 80 g apricot jam
- 15 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14hod. 15min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Calzone Napoletano
1h 40min
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min