Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 80 g walnut halves
- 230 g unsalted butter, diced
- 230 g granulated sugar
- 4 large eggs
- 4 Tbsp instant coffee granules, mixed with 2 Tbsp boiling water
- 230 g gluten-free self-raising flour
Candied Walnuts
- 100 g granulated sugar
- 1050 g water
- 1 ½ Tbsp instant coffee granules, mixed with 1 Tbsp boiling water
- 200 g walnut halves
- 15 g vinegar
Icing
- 200 g granulated sugar
- 1 Tbsp instant coffee granules, mixed with 1 Tbsp boiling water
- 25 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1590.2 kJ / 380.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 27.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 Std.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 min
Broccoli and Apple Salad
5min
Gluten Free Brownies
1h 20 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Gluten-free Puff Pastry
1 Std. 30 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Gluten-free Blondies
1h 20 min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min