Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
240
g brown rice
of white short grain rice - 100 g pitted dates
- 140 g Braeburn apples, unpeeled, cored, quartered
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ tsp gluten-free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
-
1
Tbsp psyllium husk (see tip)
of ground linseeds - ½ tsp fine sea salt
- 80 g shelled walnuts
- 4 medium eggs
- 100 g water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 700.2 kJ / 167.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 207.1 mg
Alternatieve recepten
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Egg White Coconut Omelette
45min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 Std.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min