Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter for greasing
- 200 g almonds
- 30 g buckwheat grains
- 250 g carrots, in pieces
- 3 medium eggs
- 100 g honey
- 100 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 70 g maize flour
- ½ tsp baking powder
Topping
- 250 g double cream
- 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
- 20 g runny honey
- orange, extra zest for garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 Std. 25 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2sa 50 dk