Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter for greasing
- 200 g almonds
- 30 g buckwheat grains
- 250 g carrots, in pieces
- 3 medium eggs
- 100 g honey
- 100 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 70 g maize flour
- ½ tsp baking powder
Topping
- 250 g double cream
- 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
- 20 g runny honey
- orange, extra zest for garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Simple Paleo Cupcake
40 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min