Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- butter for greasing
- 200 g almonds
- 30 g buckwheat grains
- 250 g carrots, in pieces
- 3 medium eggs
- 100 g honey
- 100 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 70 g maize flour
- ½ tsp baking powder
Topping
- 250 g double cream
- 1 - 1 ½ Tbsp orange liqueur
- 20 g runny honey
- orange, extra zest for garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Sesame and Chia Seed Loaf
2 Std. 20 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min